1 Mart 2016 Salı

İşte Yeni Bugatti !!! (Bugatti chiron)

            Yıllardan beri dünyanın en hızlı aracı olarak otomobil dünyasına adını yazdıran Bugatti Veyron isimli aracın üreticisi İtalyan firma Bugatti, anlaşılan yeni rekorların peşinde.

Bugatti chiron mavi renkli

            Bugatti'nin yeni serisi olacak Chiron, saatte 463 kilometrelik yol kat ediyor. Ayrıca 100km/s'lik hıza sadece 2 saniye içerisinde ulaşıyor.


          1500 beygire sahip bu pahalı oyuncağın alıcıları şimdiden sıraya girmiş durumda. Bugatti'nin yeni gözbebeği olan Chiron, saatte 463 kilometrelik yol kat ediyor. Ayrıca 100km/s'lik hıza sadece 2 saniye içerisinde ulaşıyor. Lüks araçlar arasında en fazla tercih edilen modeller arasında ilk sıralarda yer alan Bugatti'in 2016 model Chiron'uyla ilgili haberler geldi. 
             Tasarım ve performans olarak görenleri kendisine 'aşık' eden Chiron, Bugatti'nin diğer modellerine göre ufak farklılıklar içeriyor. Bugatti'nin son Veyron modeli geçtiğimiz Cenevre Otomobil Fuarı'ında basına gösterilmiş ve 2.3 milyon € karşılığında Ortadoğulu bir müşteri tarafından satın alınmıştı. Yeni Bugatti Chiron, 1500 beygir gücünde olacak ve saatte 463 kilometre hıza ulaşabilecek.
          Bu zamana kadarki en hızlı Bugatti modeli olacak olan Chiron, ayrıca 100km/s hıza sadece 2 saniye içerisinde ulaşacak.  Yeni Bugatti'nin Veyron modeli gibi çok uçuk bir fiyatta satışa sunulacağını söylersek galiba yanılmayız.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder